4G Global LTE alarm og fjernstyring, M2M, Datalogger, I/O med Digital og Analog, 1-wire, Relæ, MODBUS, 12 - 24VDC

Varenummer: TCG140-4G

Global 4G LTE Controller, logger og alarm
Supporterer alle LTE frekvenser
Setup via USB, SMS og HTTP API
USB setup - anvend USB kabel med Mini B han
2 digitale ”dry contact”. High ved kontakt
2 analoge indgange, 0 - 10VDC eller 4-20mA input (10bit)
4 relæ udgange, COM, NO og NC
1-Wire indgang for op til 8 Teracom sensorer
1 x RS485 til maks. 8 MODBUS RTU sensorer
Datalogger med 70.000 logninger
Upload data til HTTP/HTTPS Post i XML/JSON
SMS alarm og Email alarm til 5 modtagere
Push mode – XML data sendes via HTTP Post til en remote server. Svar fra server kan indeholde relæopsætning.
10 til 28VDC, 370mA @ 12VDC - tilkøb PSU
Mål: 158 x 119 x 34 mm
Vægt: 470g
Temperatur: -20 - +55°C

3.680,00 DKK
Ekskl. moms
På vej ind
Antal

TCG140-4 er et Global 4G LTE I/O-modul. Det er LTE kommunikation med op til 5 Mbit upload. Enheden understøtter også 3G og 2G trådløs kommunikation og giver dataforbindelse på LTE FDD, DC-HSDPA-, HSPA +-, HSDPA-, HSUPA-, WCDMA-, EDGE- og GPRS-netværk. Dette gør at den kan anvendes i hele verdendet praktisk praktisk talt hvor som helst i verden, hvor der er en eller anden form for mobildækning. 
4G LTE universelt IO-modul kan fungere autonomt, men det er specielt optimeret til M2M- og IoT-applikationer. Den vigtigste mulighed for M2M-kommunikation er HTTP API. Enheden understøtter HTTP og HTTPS Post med XML- eller JSON-fil. 
Modulet tilbyder et stort antal analoge indgange med 0 til 10 volt og en strømsløjfe - 0 til 20 mA indgange. Derudover understøtter enheden MODBUS RTU-interface til alle kompatible industrielle enheder, inklusive alle Teracom-sensorer.

De analoge indgange med deres standardområder sammen med MODBUS RTU-interface gør integrationen af ​​enheden i industrielle applikationer meget let.

TCG140-4 er efterfølgeren til den populære TCG140. De to moduler adskiller sig kun inden for teknologi og kommunikationsområder. Hele input-output periferiudstyr og digitale grænseflader er 100% identiske. Dette gør det let at migrere fra 2G-enheden til 4G LTE-modulet på steder, hvor 2G-tjenester skal lukkes ned. Den oprindelige opsætning af enheden foretages gennem den grafiske grænseflade ved hjælp af en standardbrowser. På marken kan enheden opsættes eksternt enten med SMS- eller HTTP API-kommandoer. FW-opdateringen af ​​enheden er også mulig over luften.

4G LTE universal IO-modul anvender robust metalkasse med tilbehør til DIN-skinnemontering.

TCG140-4G