Vi har løsningen til din industrielle PC

Vi tilbyder skræddersyet PC løsninger som passer dit aktuelle behov.

Kontakt os

Firmaet AiTech A/S

Historien frem til i dag

AiTech A/S er en professionel IT leverandør i ind- og udland. AiTech beskæftiger sig primært med industrielt IT og PC’er og har eksisteret siden 1999. Vi har derfor i gennem tiden udviklet ikke blot et stort kendskab, til markedet, men også til de ting vi roder med. Vi har altid arbejdet ud fra princippet ’Learn by Doing’- vi både adskiller, reparerer og samler din PC igen, og har gjort det i snart 20 år.

Industriel IT tog fart op igennem 80érne og 90érne, da der på det tidspunkt skete en acceleration i behovet for nogle der kunne lidt ud over det sædvanlige, når det kom til industriel IT. Det behov ses dog stadig den dag i dag. Når man blander ingeniører og teknikker og sætter dem sammen, så får man AiTech A/S. Vores personale består af kompetente medarbejdere, som hver især kan løse netop din problemstilling.

Vi er en virksomhed der altid står klar med en hjælpende hånd. Selv hvis du har et system der har kørt 24/7 de sidste 10 til 20 år uden backup, så sker det at det går ned. Vi står klar til at prøve at redde det. Vi ved at man ikke bare kan gå ud og købe et nyt, og forstår samtidigt problemet med gammelt unikt software og styring. I nogle tilfælde vil det koste millioner at opdatere, og det skal selvfølgelig reddes, hvis det er muligt.

Læs mere

                             Om os

Nogle af vores områder

Embedded PC
Embedded PC
AiTech's hovedområde er primært embedded PC’er. Embedded betyder indlejret og bruges som begreb til fysisk mindre computere beregnet til at udføre dedikerede funktioner, ofte i realtid.
Panel PC
Panel PC
AiTech er forhandler af Panel PC’er som tåler det meste og yderst velegnet til brug i meget våde miljøer, f.eks. som operatør enhed på skibe hvor udstyret betjenes udendørs.
GPS Sporing
GPS Sporing
AiTech tilbyder GPS sporing og løsninger til alt fra personer, køretøjer og cykler.
Fiber kabler
Fiberkabler
AiTech er forhandler af fiberkabler i alle længder og typer - heriblandt armeret fiberkabel. Vi giver gode rabatter ved større mængder og kan også skræddersy kablet efter dit behov mht. længde, stiktype, vinkel, multi/singlemode.

Hvad vi og vores Kunder siger

 • Jeg havde en differentieret forespørgsel på nogle industri PC'er, som jeg længe havde søgt efter. Jeg fik anbefalet AiTech af en bekendt, og gennem en dialog med AiTech fandt vi frem til netop min løsning.

  Jonas Friis-Pedersen Kunde
 • AiTech har eksisteret i snart 20 år, og det er fordi der altid vil være en efterspørgsel på anerledes PC'er. Jeg har personligt altid haft en stor interesse i selve opbygningen og konstruktionen af PC'er, hvilket har resulteret i min opstart hos AiTech. Jeg elsker at rode med PC'er og jeg elsker at blive udfordret af kunderne. 

  Nicolai Hansen Tekniker
 • Jeg havde en mere kompliceret problemstilling, og jeg havde svært ved at finde løsningen. Mange firmaer takkede desværre nej, da de ikke havde værktøjerne eller ressourcerne til at løse problemet. Jeg faldt tilfældigt over AiTech, og nu har flere af mine både Panel PC'er som er godkendt til maritimt brug, med lige præcis det styresystem jeg ønskede

  Susanne Jensen Kunde
 • Da min mor begyndte at ramme midt af 70'erne, begyndte hun at udvikle en tendens til at løbe væk, og ingen vidste hvor hun løb hen. Jeg fik et tip af en ven om, at AiTech tilbød GPS løsninger til personer, og tænkte jeg ville prøve det af. I dag lever min mor i det bedste velgående, og jeg har nu også altid overblik over hvor hun er henne.

  Nicoline Holm Kunde