Vi har løsningen til din industrielle PC

Vi tilbyder skræddersyet PC løsninger som passer dit aktuelle behov.

Kontakt os

Reparationer og support

Hos AiTech tilbyder vi reparationer af selv de ældste styresystemer og PC'er. Vi har mange års erfaring og kan med stor sandsynlighed finde fejlen på netop dit system. Udover dette har vi selvfølgelig også kendskab til de nyeste teknologier. Vi tilbyder selvfølgelig support på produkter købt af os, og vil med glæde hjælped med opsætning og valg. 

Industrielle løsninger

AiTech handler primært med udstyr henvendt til industrien og de pågældende behov, som ses her. Det vil sige, at størstedelen af vores produktsortiment, består af produkter som er slidstærke, og kan modstå selv de hårdeste miljøer, som f.eks. ombord på olieplatforme. Uanset om det drejer sig om valg af ét enkelt produkt, eller en komplet sammensætning af flere komponenter, så sidder vi klar til at hjælpe dig. 

Skræddersyet PC løsninger

Vi besidder stor kendskab til produkterne og systemerne, nye som gamle. Så selvom du måske har et gammelt system, som ikke ses til at redde så kontakt os. Vi enten reparerer dit system og implementerer forbedringer, eller vi vil i samarbejde med dig sammesætte en ny PC løsning som passer dig og dit behov. 

Ingeniørarbejde

Hos AiTech er størstedelen af vores personale uddannet ingenører på området. Derfor er du som kunde sikret den bedste rådgivning. Vi har mere end 30 års erfaring, og ved hvad vi snakker om. Kontakt os i dag, og lad os sammen finde løsningen til dit projekt.