Vi har løsningen til din industrielle PC

Vi tilbyder skræddersyet PC løsninger som passer dit aktuelle behov.

Kontakt os

Firmaet AiTech A/S

Historien frem til i dag

AiTech A/S er en professionel IT leverandør i ind- og udland. AiTech beskæftiger sig primært med industrielt IT og PC’er og har eksisteret siden 1999. Vi har  i gennem tiden udviklet ikke blot et stort kendskab til markedet, men også til de ting vi roder med. Vi har altid arbejdet ud fra princippet ’Learn by Doing’- vi både adskiller, reparerer og samler din PC igen, og har gjort det i snart 20 år.

 

Industriel IT tog fart op igennem 80érne og 90érne, da der på det tidspunkt skete en acceleration i behovet for nogle der kunne lidt ud over det sædvanlige, når det kom til industriel IT. Det behov ses stadig den dag i dag. Blander man ingeniører og teknikkere og sætter dem sammen, så får man AiTech A/S. Vores personale består af kompetente medarbejdere, som hver især kan løse netop din problemstilling.

 

Vi er en virksomhed der altid står klar med en hjælpende hånd. Selv hvis du har et system der har kørt 24/7 de sidste 10 til 20 år uden backup, så sker det at det går ned. Vi står klar til at prøve at redde det. Vi ved at man ikke bare kan gå ud og købe et nyt, og forstår samtidigt problemet med gammelt unikt software og styring. I nogle tilfælde vil det koste millioner at opdatere, og det skal selvfølgelig reddes, hvis det er muligt.

Læs mere
                             Om os