Selve AiTech

AiTech er en professionel IT leverandør til industrien både i indlandet men også i udlandet. AiTech adskiller sig fra andre IT leverandører, da vi altid har stået med tingene i hånden. Vi både reparerer, samler og installerer og har gjort det siden 1999. Derfor har vi et stort kendskab, ikke blot til IT branchen men også til produkterne. Vi ved hvad vi roder med, og vil med glæde også hjælpe dig. 

Hvem er vi

Vi er teknikkere og ingeniører der i fællesskab er gået sammen og stiftet AiTech. Det gør at du som kunde er sikret dig den bedste rådgivning og support inden for alt fra Industri PC, Kabler, Fjernkontrol mm. Uanset hvad din problemstilling er, så er vi ret sikre på vi kan finde løsningen. 

Vi forstår vigtigheden i gammel unikt software

Vi forstår vigtigheden i gammel software, det kan ikke altid svare sig at investere dyre summe i et nyt. Her kommer AiTech til gavn. Vi har både forståelsen og evnerne til at kunne redde din software. Hvad enten det er gammel DOS, WIN 3.11, NT, Windows 2000 server løsninger eller det sidste nye OS fra Windows, ja så har vi både kendskab og værktøjerne til at hjælpe dig. Men hvis problemet er de sidste nye embedded PC løsninger, som SKAL kunne køre 24 timer i døgnet og som skal være funktionelt de næste mange år. Ja, så kan vi også hjælpe dig.