AiTech A/S
Blev etableret i 1999, vi er producent af speciel computer og udstyr til professionelt brug, udstyr der er konstrueret til at imødekomme de nøjagtige krav til enhver applikation på tværs af flere industrier, uanset kompleksitet og miljøkrav. Professionel service af ældre computerudstyr der ikke længere findes på markedet i dag.

Fra robuste tablets, notebooks, industrielle computere til komplekse computerløsninger og innovativ IoT-embedded IT. Vi designer specielle løsninger til enhver formfaktor. Vi konstruerer pålidelige løsninger, leverer omfattende support, garanterer overholdelse, maksimering af levetiden og overvinder begrænsningerne i kommercielle PC'er. Vi er altid et skridt foran og tænker kun på 24/7 drift

Hvem er vi

Vi er teknikkere og ingeniører der i fællesskab er gået sammen og stiftet AiTech. Det gør, at du som kunde er sikret dig den bedste rådgivning og support inden for industrielle PC'er. Uanset hvad din problemstilling er, så er vi ret sikre på vi kan finde løsningen. 

Vi forstår vigtigheden i gammel unikt software

Vi forstår vigtigheden i gammel software, det kan ikke altid svare sig at investere dyre summer i et nyt. Her kommer AiTech til gavn. Vi har både forståelsen og evnerne til at kunne redde din software. Hvad enten det er gammel DOS, WIN 3.11, NT, Windows 2000 serverløsninger eller det sidste nye OS fra Windows, ja så har vi både kendskab og værktøjerne til at hjælpe dig.

Service

Vi har stor erfaring med fabrikker, skibe, offshore projekter der kan stå stille pga. PC nedbrud. Oftes møder vi kunder der ikke kan få service på ældre hardware, da det er udgået. AiTech A/S tilbyder hjælp til løsninger på nedbrud.