stregkode-barcode

Stregkode / Barcode

Se det store udvalg af stregkodelæsere og tilbehør.

Hos DANBIT har vi et stort udvalg af forskellige stregkodescannere. Vi har de gamle 1D scannere, men vi har også de nyeste, bla. vores håndscanner til fingeren. Afhængig af hvilke stregkode / barcode og under hvilke omgivelser man skal skanne er der flere muligheder.

 

Håndholdt 

Håndholdt fås som trådløs eller med ledning til PC eller andet...

Se det store udvalg af stregkodelæsere og tilbehør.

Hos DANBIT har vi et stort udvalg af forskellige stregkodescannere. Vi har de gamle 1D scannere, men vi har også de nyeste, bla. vores håndscanner til fingeren. Afhængig af hvilke stregkode / barcode og under hvilke omgivelser man skal skanne er der flere muligheder.

 

Håndholdt 

Håndholdt fås som trådløs eller med ledning til PC eller andet udstyr. Trådløs kan være RF – egne radiofrekvenser, Bluetooth, Zigbee etc. De trådløse har normalt en baseenhed (cradle) som er tilsluttet PCen eller andet udstyr og den er også ladeenhed til den håndholdte scanner. Nogle skannere har indbygget hukommelse til mange skanninger og kan derfor bruges udenfor radiodækningen til baseenheden. Når scanneren placeres i baseenheden eller er indenfor radiodækning, overføres de skannede data til PCen. Nogle scannere kan kun anvendes, hvis de en indenfor radiodækning af baseenheden.

 

Laser/LED stregkodescanner

Der findes 2 grundversioner. Den ene er med en laserstråle (eller LED) med en bestemt frekvens, der afsendes fra laseren mod stregkoden. Ved hjælp af spejle sendes det reflekteret laserlys til en photodiode i læserer. Stregkoden der aflæses konverteres og sendes til PCen. Scanner med laserlys er til 1D (stregkode) og kan ofte bruges hvor der er meget lys fra omgivelserne.

 

CCD scanner

Er forsynet med et lille kamera som læser. Det kan aflæse 2D og 1D billeder (QR koder etc.).

Der er fordele og ulemper ved scannere med CCD. En fordel er at den kan aflæse 1D, 2D koderne uanset hvordan scanneren er drejet. Den kan også læse stregkoder som er lidt krøllede. Ulempen er at CCD scanner kan have svært ved at læse blanke og meget lys-reflekterende stregkoder. CCD scanner er mere robust. De lidt dyrere CCD scannere har en hurtigere processor og bedre detekteringssoftware.er anvendes en laserstråle med en bestemt frekvens, der afsendes fra laseren mod stregkoden.

 

Ved hjælp af spejle der er fremadrettet eller bagudrettet eller roterende spejle inde i læseren aflæses det lys der reflekteres fra stegkoden vha. en photodiode i læserer. Det data mønster der aflæses konverteres så og kan sendes via ledning, BT eller trådløst til enheden der skal modtage data fra den aflæste barcode. Velegnet da den kan holdes stille og ikke skal bevæges for at aflæse en barcode og kan oftes bruges hvor der er meget lys fra omgivelserne. CDD eller LED scanner: Sender lys mod barcoden, det lys der reflekteres aflæses af de hundredvis af de små lyssensorer der er indbygget i scanneren, der generer et spændingsmønster der svare til stregkoden. Så det er det afgiven lys der reflekteres til barcode scanneren der måles.

Omnidirectionel stregkode læser: Kan aflæse stregkoder uanset hvordan den er drejet. Typisk bruges der laser i denne type stregkode scannere. Typisk den type scanner man ser i et supermarked. Velegenet til at læse krøllede eller skæve stegkoder.

Læs mere Mindre

Stregkode / Barcode

Underkategorier

Der er 28 varer.

Viser 1-12 af 28 element(er)

Aktive filtre

Pen-scanner til 1D stregkoder - egnet til små stregkoder. Direkte kontakt på stregkoden og stryg. PS/2

Varenummer: BARKEYPEN+PS2

Stregkodescanner i penform med fotodiode PS/2 interface HID Rustfrit stål, sølv Direkte kontakt og swipe koden EAN, Jan, UPC-kode 39, CODABAR / NW7, kode 128, kode 93, kode 11, ISBN 660 nm (rød LED) / 940 nm (infrarød LED). 50-500 aflæsninger / sek. Mål: 149 x ø13.4 mm Vægt: 130g

Pris 200,00 DKK

2D og 1D stregkodelæser, lysstærk CCD, USB. Auto-scan eller manuel. Egnet til fastmontering

Varenummer: -BAR2D-USB+

IP54 Stationær 1D og 2D stregkodescanner Meget lysfølsom - god under vanskelige forhold Med hvidt lys Interface: USB Velegnet til fast montage Med laser sigte Minimal kontrastforhold: 25% 60 scan per sekund Sense mode, konstant, niveau mode eller pulsering Mål: 42 x 50 x 24 mm Vægt: 75g

Pris 2.577,00 DKK

Splitter til USB barcode scanner eller tastatur til 2 x PC. 2 x USB udgang eller USB og RS232 udgang

Varenummer: BAR-SPLIT

USB splitter til 2 x PC 2 x DB9 hun udgang til specialkabel (DB9 til USB) 1 x RS232 udgang USB Power (5VDC) Hastigheder fra 1200bps til 115200bps med vælger OS support: Windows OS, MAC OS X, Linux Inkl. 2 stk. DB9 han til USB-A han kabel 1,2m Driftstemp. 0 - +50°C

Pris 3.924,00 DKK

Trådløs 1D, 2D stregkodelæser, 2.4GHz RF, CMOS, 3mil, Sort

Varenummer: BARCCD2D-2.4G-USB-B

1D, 2D stregkodelæser Trådløs 2.4GHz til base station (medfølger) USB-A til USB-B kabel (medfølger) Læseafstand: op til 700 mm Driftstid: Ca. 12 timer Genopladningstid: Ca. 6,5 timer via USB eller base station Hukommelse: 512K (over 5000 koder) Dimensioner: Scanner: 175(L) x 72(B) x 100(H), Base: 200(L) x 90(B) x 51(H) mm Vægt: 210g(Scanner), 230g(Base)

Pris 1.955,00 DKK

Få vores seneste nyheder og specielle tilbud

Du kan afmelde når som helst.