Trådløse IO moduler via ZigBee

Varenummer: ZIG-SL-E-I

Slavemodul med Ethernet til ZIG-MST-E-I

1.900,00 DKK
Ekskl. moms
Fysisk på lager
Antal

ZigBee er en selvorganiserende trådløs kommunicationsprotokol baseret på IEEE 802.15.4-2006 standarden. Den er det ideelle valg til de fleste industrielle formål frem for andre trådløse teknologier (som WiFi eller Bluetooth) fordi der især er lagt vægt på pålidelig dataforbindelse. Anvendelsesområder er f.eks.: industriel kontrol, medicinsk data opsamling, røg- og indbrudsalarm og bygningsautomation.

ZigBee er med indbygget mesh-topologi selvhelende og er derfor i stand til lynhurtigt at etablere alternative forbindelser, hvis enkelte moduler skulle svigte. Nye moduler finder sig automatisk til rette i ZigBee netværket og kommunikerer med de nærmeste to moduler. Ud over mesh (gitter), kan ZigBee konfigureres som stjerne eller træ, der ikke har selvhelende egenskaber.

Modulet har indbygget netværks­port, så ikke-trådløst udstyr, kan kommunikere via ZigBee nettet. ZigBee netværk er et godt valg, hvor det er vanskeligt eller umuligt at føre kabler frem – f. eks. på bevægeligt udstyr. Med ZigBee protokollen fås ganske vist ikke samme datahastigheder som med WiFi og Bluetooth, men til gengæld kan man regne med større stabilitet og sikkerhed. ZigBee modulerne er velegnede til brug sammen med M485 moduler. Se mere om ZigBee på:http://www.DANBIT .dk/info/zigbee

ZIG-SL-E-I
3 Varer

Produkt information

Buffer
1 kbit
Forsyning
10 - 30 VDC, 2 W
Stik
RS232: 1 x DB9 han RS485: Skrueterminal (D+, D) uisoleret Netværk: 1 x RJ45 hun Antenne: R/SMA hun stik
Rækkevidde
Op til 100 m ved frit sigte
Software
Ja, der medfølger software til konfiguration af modulerne
Hastighed
4,8 til 115,2 Kbps