19-rackskabe-pc-kabinetter-stromskinner-hylder-tilbehor

19" Rackskabe / PC-kabinetter / Strømskinner / Hylder / Tilbehør

Med over 150 forskellige kabinetter og rackskabe i sortimentet, så skulle der være mulighed for at DANBIT har netop det produkt, som du skal bruge. Ikke alle er oprettet i webshoppen, så hvis du ikke finder det som du søger, så kontakt salgsafdelingen på 56662020. Med et rackskab/serverskab samler du alle dine netværkskabler i et skab, som efterfølgende føres ud til de enkelte dataudtag. I denne kategori finder du alt slags udstyr, som du...

Med over 150 forskellige kabinetter og rackskabe i sortimentet, så skulle der være mulighed for at DANBIT har netop det produkt, som du skal bruge. Ikke alle er oprettet i webshoppen, så hvis du ikke finder det som du søger, så kontakt salgsafdelingen på 56662020. Med et rackskab/serverskab samler du alle dine netværkskabler i et skab, som efterfølgende føres ud til de enkelte dataudtag. I denne kategori finder du alt slags udstyr, som du skal bruge til dit rackskab. Herunder tastaturhylde, konsol, skinner og meget mere. Vi tilbyder rackskabe fra 6U op til 42U, med eller uden hjul samt i flere forskellige farvevarianter. 

Se herunder vores støjsvage rackskabe

Læs mere Mindre

19" Rackskabe / PC-kabinetter / Strømskinner / Hylder / Tilbehør

Der er 69 varer.

Viser 1-12 af 69 element(er)

Aktive filtre

42U 19" Serverkabinet med glasdør,

Varenummer: RACK19"S70J

42U serverkabinet 600 x 800 x 2000 mm (WxDxH) Glasdør på fronten aftagelig side paneler Bund og top plade med ventilations huller Dør kan monteres højre og venstre side kabelindgang på bunden og toppen af kabinettet frontdør, bagddør og side paneler med låse Maks. vægt 800 kg Maks instattations dybde: 700mm RACKSKABE SENDES MED FRAGTMAND!

Pris 8.200,00 DKK